FORTSATTNINGEN


Fett stort.

Dag 3
var det stora aktiviteter pa schemat. Tanken var att vi skulle aka Zip Line (en ascool linbana dar man dinglade 150 m luften), men osregnet stoppade oss. Vi satte oss hur som helst i en liten bil som luktade en blandning mellan blot hund och fotsvett, som tog oss till en plats dar vi skulle kunna borja vandra. Det regnade fortfarande galet mycket och det var lervallingskaos i mitten av vagen. Vandringen i detta underlag resulterade i geggiga och onajsa skor. Dessutom ramlade det ner stora stenar fran bergsvaggen langs med mud sliden, sa man fick vakta lille huvudknoppen for anfall fran skyn. Och konsekvenserna av detta blev saklart att man sjonk ner och halvt drunknade i den peruanska leran, nar vi sprang dar for livet. Spannande! Efter en hel dags vandring kom vi sa smaningom fram till Aguas Calientes, dar vi at god mat och gick och superlyxade med massage.
Dimmiga berg

En till. Saklart.

Astma igen. Snyggt jobbat Sandra

Saklart vi ocksa tar typiska Machu Pichu bilder

Och massor med blingiga lamor

Trott tjej pa tagstationen. Vi fick aka taaaag. Men inget slar Roslagsbanan. Never.

Dagen efter vaknade vi 04.00 (waaaah, zombies) och tog oss till det stora Machu Picchu. Det tacktes av tjock dimma, och de forsta timmarna var det halvsvart att slas av storheten av de perfekt slipade stenblocken som formade den forlorade Inkastaden. For er som vill lara er mer, klicka har.


Un poco.. de loco

/Sandra y Angelika

Kommentarer
Postat av: Mormor och morfar

Hej, här kommer en hälsning från oss.Vi undrar om ni börjar närma er karnevalen i Rio? Det är bra med oss och vi hoppas att det är så även med er. Vi är så nyfiken att höra hur ni har det. Ta väl hand om varandra.



Kramar till er båda.

2011-02-07 @ 22:34:38
Postat av: Annika, din "Mama"

Det var den nattsömnen det!



Fotot: "Dimmiga berg" får mej att dö lite.... sen dessa stenar..... paradiset finns alltså???



Och, jadå, Roslagsbanan e kvar till er! Och trökiga, gamla Vallentuna med, i all sin februaricharm! ÄD

2011-02-08 @ 23:18:09
Postat av: alexandra.

alltså, vilka magiska bilder. sjukt mäktiga! <3

2011-02-14 @ 22:46:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0