Det räknas långsamt neeeeeeeer


Bara exakt nio dagar kvar nu.

En vecka och två dagar.

Sandra chicalita är nervös jättemycket och smånojar över sin förkylning. Hett tips när man känner så är att sitta och titta på massor av paradisbilder och najziga hostels. Då coolas man ner.

Un poco... resfriado
/Sandra

Pa pa l' (Latin)americano

Okej, vi bestämde oss för att dra till Latinamerika (främst för att slippa Sveriges äckliga vinter) och nu gör vi det. Det kommer bli assoft och vi kommer vara jätteäventyrliga och lära oss jättemycket spanska. För just nu är det hablamos un poco. För det mesta är det no comprendo och ibland no se. Ni kommer kunna följa vår resa på den här coola bloggen. Vi utlovar allt ifrån avundsjuka paradisbilder till lite mindre charmiga tjejer som vandrar längs Incaleden. Nej just ja! Vi ska cykla också!!

 

Den 9 november klockan 07.30 flyger vi till London och där har vi två timmar på oss att ta oss till nästa flight. Vi ber till alla gudar om att det inte sker några komplikationer, så som förseningar och extrem förvirring. SÅ ja ni kommer se oss springa på Gatwicks flygplats med en stor fet vagn. Sen drar vi vidare till Jamaica. Ses där.

 

Un poco... amor

/Sandra och Angelika

 


RSS 2.0