hej da peru



Im the king of the wooooooorld

typ sundsvall, fast arequipa

Lagade supermiddag med var spanskafroken Liz. vi dog, sa gott.

Sen har vi fatt uppleva manga peruanska utgangar och fiestas tillsammans med var hermano Braynerd.



Coola tjejerna ya...

Tanka sig att det finns pojkar med nordbrillor pa den har delen av varlden ocksa

Agge fick hanga i DJ baset.

Hopp

Hopp

16 ariga Sandra kom pa besok. Lange sen nu. (Tank att jag faktiskt nastan alltid sag ut sadar pa den gamla goda tiden(??) /snutten_4)

Sen var det alla hjartans/kukars dag. Vi kopte tarta till la familia och hamnade pa jobbig parkvall med salsadans och gruppfoton (gulliga tjejer som ler for sig och ett coolt med coola grabbarna.. saklart). Vi kom till slut darifran.

Dagen efter rymde vi till havet igen, till Mollendo. Dar vi for ovrigt skulle kaka god VEGETARISK chifa, men fick grischifa med dod fluga. Gott! 

Shysst hostel

Hopp

Och precis dar imitten av denna enorma folksamling hamnade VI. Sjalvklart for att vi var dem enda gringosarna. Allt slutade med att dem ville fa oss att dansa, och inte vilken dans som helst, utan SALSA. Det ar nog bara vi som forstatt att vara hofter inte fungerar i sadana sammanhang, speciellt inte med en stor peruansk salsadansande publik. Vi tog storsta lopet darifran efter kanske 20 minuter av offentlig fornedring. Kult.


Pa morgonen skulle vi antligen ta del av denna peruanska matratt som alla vill att vi ska smaka - Ceviche! Typ ra fisk drankt i lime, lok och starka saker. Valdigt gott men lite laskigt.



Dem sista dagarna tog vi familjefoton. Little miss sunshine? Sen spydde Sandra och fick ligga i en sang hela dagen. Gu vad det ar kul att vara svennebanan ibland......

Mango e sa himla goooott. Synd att Sandra inte lart sig hur man ater bara, utan att dranka hela nyllet med mat.

Slagga en stund. Manga harliga siestan i detta land.

Peruansk version av Vasterbron och Stockholm stad. Typ.

Ja tja, det har var allt fran Perulandet. Javligt najs land tycker vi. Nastan 2 manader spenderades dar och vi lyckades pricka i.

Djungel
Storstad
Machu Pichu
Berg
Havet
Sjo
Vulkanstad

Nojda och belatna satte vi oss pa bussen i lordags morse mot Bolivia.

Un poco.. de Inca Cola yeah fantasin flodar

/Sandra y Angelika

Kommentarer
Postat av: annika

vad bruna och fina ni har blivit nuråå!!! sandra vi stannade i sundsvall på vägen till och från åre och då tänkte jag på dig.

2011-03-05 @ 12:00:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0